OKULUMUZ BİLİM MERKEZİNDE

OKULUMUZ BİLİM MERKEZİNDE

Okulumuz öğrencileri Aksaray Bilim Merkezi’ni ziyaret etti. Bilim merkezini gezen öğrenciler oldukça keyifli anlar yaşadı.

Aksaray Bilim Merkezinde öğrencilerin bilimsel, teknolojik, sosyal ve kültürel anlamda kendilerini geliştirebilmeleri için her türlü imkân bulunuyor.
Aksaray bilim merkezi, öğrenciler başta olmak üzere tüm vatandaşları, bilimle buluşturmayı, bilim ve teknolojiyi anlaşılır ve ulaşılır kılmayı hedefliyor, deneysel ve uygulamalı etkinliklerle bireyleri denemeye ve keşfetmeye teşvik ediyor. Merkezde teknolojik cihazlara ulaşan öğrenciler, yaptıkları deneylerle bilgilerini pekiştiriyor. Bilim merkezindeki uygulamalı deneyler ilgi odağı oluyor. Öğrenciler, bilimsel yolculuğu keşfediyor.İlgileri ve misafirperverlikleri için Aksaray Bilim Merkezine çok teşekkür ederiz.
Bilim Merkezinde farklı teknolojik aletlerini yakından inceleme fırsatı bulan ve farklı deneyimler elde eden öğrenciler, daha sonra Aksaray Kılıçarslan Parkına geçerek güneşli havanın ve doğal güzelliklerin keyfini çıkardılar doyasıya eğlendiler

28.12.2023 64