OKULUMUZ HAYALLERİNE AHİKA İLE KAVUŞUYOR PROJESİ AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİK

"Okulumuz Hayallerine AHİKA İle Kavuşuyor " isimli proje kapsamında Okulumuzda kurulan Sinema Salonu ve Zeka Oyunları Sınıfının açılışı 12.06.2019 tarihinde gerçekleştirildi.

Proje ile okulumuzda Dezavantajlı gruplara sosyo-kültürel hizmetler sağlayacak yapının oluşturulması, bölgedeki öğrencilerin düşünme, algılama ve problem çözme yeteneğini geliştirmeyi ayrıca bireylerin yeteneklerini ortaya çıkarabilecekleri bir alan oluşturularak var olan sorunların asgari düzeye indirilmesi, sosyal ve kültürel olanaklarının iyileştirilmesi ve fırsat eşitliğinin sağlanması amaçlıyoruz.

Açılan sinema salonunda hem öğrencilerimize hem de onların ailelerimize tiyatro ve sinema gösterimi yapılacak. Aynı zamanda Okulumuz öğretmenleri tarafından öğrencilere tiyatro ve zeka oyunlarına yönelik eğitimler verilecek.

04.07.2019 232

04-07-201904-07-2019